dimecres, 9 de desembre del 2015

COM DECORAR L' ABRE DE NADAL

T'oferim uns simples trucs per decorar l'avet

L'arbre de Nadal és l'element central de la decoració nadalenca. De vegades és complicat decorar l'arbre de Nadal; llums, boles, garlandes… són molts elements que combinar, esperem que aquests trucs et serveixin per fer-te aquesta entranyable tasca, més senzilla!
Primer, és important mesurar el lloc on vas a col·locar l'arbre així sabràs quina grandària d'arbre triar, potser has de tallar algunes branques laterals perquè càpiga, no importa, amb aquestes branques pots fer centres de taula o corones per completar la decoració de la teva llar.
Si en comptes d'un avet natural tries un d'artificial, no oblidis començar a muntar-lo des de baix, i recorda obrir bé les branques per aconseguir la forma i frondositat desitjades.
El següent que cal col·locar són les llums, en necessitaràs més o menys depenent de l'altura de l'arbre, per exemple per a un arbre de 180 cm necessitaràs aproximadament 15 m de cable. Recorda començar sempre a col·locar-les de dalt a baix.
És el moment de començar amb els guarniments nadalencs, és bo, que prèviament ens hàgim plantejat un tema per a la nostra decoració (natural, tradicional, fet a mà…) o sinó un color o un parell de colors per combinar-los, així la teva decoració serà més elegant.
Un truc consisteix eb col·locar adorns grans, són una mica més cars però en necessitaràs menys! els pots barrejar també amb uns altres de menor grandària. Col·loca els guarniments més lleugers en les puntes i els més pesats en el centre. A més procura fer patrons repetitius, per això et recomanem comprar una dotzena de boles iguals que puguiscombinar amb elements naturals, com a pinyes o fulles pintades amb aerosol, flors…
Una altra cosa a tenir en compte és tapar el tronc de l'arbre, pots fer-ho de diverses formes; existeixen cobre peus d'arbre amb motius nadalencs, pots utilitzar una tela o també pots cobrir-lo amb caixes de regal embolicats en els mateixos tons de la decoració de l'arbre.
Finalment, només queda col·locar l'estel en el més alt de l'avet.
L'arbre està preparat i preciós per celebrar aquestes festes al costat dels teus!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada