dimarts, 16 de febrer del 2016

projecte autoestima

Durant aquestes dues darreres setmanes els i les alumnes de segon cicle hem fet un projecte sobre la autoestima i autoconcepte on hem parlat sobre diferents aspectes de nosaltres mateixos, positius i negatiu. Hem fet diferents treballs: qüestionaris amb preguntes sobre com volem que sigui el nostre futur i quines coses canviariem en el present, dinàmiques de grup on veiem les coses positives dels altres i les nostres capacitats.



Hem parlat tambe de la exigencia que reben les dones a l'hora de vestirse per ser mes "guapa"  i perque els homes no rebem la mateixa exigencia i tambe que les noies s'esigeixen mes a si mateixes a l'hora de prepararse a causa de la pressio dels demes i que ens sentim que necesitem l'aprovacio dels altres per sentirnos be amb nosaltres mateixos.

Hem relacionat tot aquest tema i reflexiona't sobre la imatge corporal per prevenir i cimentar l'autoestima i així evitar possibles trastorns alimentaris, com l'anorèxia i la bulímia. 

Ha estat un projecte de parlar i fer petits debats en grup, hem vist molts vídeos per anar compaginant amb les xerrades i poc a poc hem anat canviant el nostre parer i aprenent coses noves.

Aquest projecte ens ha agradat perquè ens ha despertat consciència que és important estimar-se a si mateix i sentir-se segurs davant els altres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada